Aankoop pagina Forums Forum Module 2: Vind de klant

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #690
  Annemieke01
  Sleutelbeheerder

  Heb je een vraag over Module 2, over de strategiestappen, opvolgmails etc.?
  Plaats jouw vraag hier.

  #753

  Hi Annemieke,
  Ik ben bezig om “standaard” berichten voor mijzelf te maken die ik naar mijn LinkedIn contacten kan sturen.
  Je hebt voorbeeld berichten in de training toegevoegd. Nu ben ik bezig om een bericht te maken naar een netwerkcontact die al is toegevoegd aan mijn LinkedIn. Ik wil in contact komen met ondernemers en erachter te komen waar zij tegen aanlopen in het ondernemerschap. Ik vind het heel lastig om het gesprek te openen, wat moet ik dan zeggen?Kan ik dan dit onderstaande bericht sturen of mis ik dan nog iets?

  Beste…., we zijn al enige tijd gelinkt met elkaar op LinkedIn. Ik help ondernemers door administratieve, HR en/of re-integratie werkzaamheden uit handen te nemen. Zodat ondernemers meer tijd, overzicht en minder stress hebben en dat zij hierdoor energie krijgen en doen wat zij leuk vinden.
  Nu ben ik benieuwd, waar loop jij tegenaan in het ondernemerschap? Zijn er taken die je veel tijd, energie en frustratie kosten?

  Ik hoor het graag.
  Groetjes Sandra Sterk

  En als deze persoon dan reageert dan kan ik gaan doorvragen:
  Wat zou er met je gebeuren, hoe zou je je voelen als je deze taken zou uitbesteden?
  Ik kom graag met je in gesprek zodat we samen kunnen kijken waar je tegen aanloopt in het ondernemerschap, wat je hiervoor nodig hebt en vooral welke ondersteuning het beste bij je past.

  En wat doe ik als een persoon niet reageert? Stuur ik dan nog een keer een berichtje of laat ik het dan gewoon? Ohhh lastig hoor 🙂

  #755
  Annemieke01
  Sleutelbeheerder

  Hi Sandra, supergoed dat je zo aan de slag bent gegaan. Berichten schrijven is altijd lastig. Ik heb jouw bericht iets aangepast, kijk maar of het jouw woorden kunnen zijn:

  Beste…., we zijn al enige tijd gelinkt met elkaar op LinkedIn. Wil je me helpen? Ik onderzoek bij ondernemers welke taken veel tijd, energie en frustratie kosten. En ook hoe ze dat het liefste ingevuld zouden zien.

  Ik help ondernemers door administratieve, HR en/of re-integratie werkzaamheden uit handen te nemen. Niet altijd is meteen helder wat hieronder verstaan wordt. Mag ik vragen, waar denk jij aan bij administratie, HR en/of re-integratiewerkzaamheden?

  Ik kan me voorstellen dat je dagen vol zijn, ik ben je oprecht dankbaar als je de moeite neemt om te antwoorden.

  En mocht je denken, ik zoek precies zo iemand, mag je me uiteraard altijd contacten. Alvast hartelijk dank voor de moeite.
  Groeten, Sandra (tel:)

  #756
  Annemieke01
  Sleutelbeheerder

  En bij het doorvragen, zou ik het laten afhangen van wat diegene schrijft. En als eruit blijkt dat ze het een goed idee vinden, meteen de telefoon pakken en bellen.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.