The Eggciting Content Club

Word verliefd op je eigen teksten
Good Vibes
Great Feelings
Eggciting Content

Bekijk eerst mijn video voor de good vibes!

Video bekeken? Ik ben echt serieus als het gaat om mijn business: ga voor resultaat, lever kwaliteit, kom deadlines na. Maar mag het ook FUN zijn? Met een contentstrategie, talloze mogelijkheden in contentcreatie en een goede energie wakker je je creativiteitsspier aan. Dat geeft je rust en ruimte om te creëren en jouw boodschap helder te formuleren. Niet op een saaie manier of steeds hetzelfde alsof je op auto-repeat staat. Nee, vanuit jouw kernwaarden, enthousiasme en vooral unieke invalshoeken die je gaat ontdekken. Zodat je klanten aantrekt die supergoed bij je passen.

Dat is The Eggciting Content Club. 

Een club met toffe ondernemers en professionals die zelf aan de slag willen met hun content. Startend of al een gevestigde ondernemer, 1 ding heb je sowieso gemeen: eager om verder te komen en de actie in de taxi spirit. Je gaat samen ontdekken, testen en finetunen, totdat je die Vibe te pakken hebt en verliefd wordt op je eigen teksten. Een club waarin alles ter sprake mag komen, over content die raakt, bij jou, bij de lezer!

Als je je goed voelt, dan schrijf je op je best en trek je de tofste mensen aan. Je staat voor kwaliteit, je levert waarde en je schrijft de meest waanzinnig leuke berichten. Vanuit jouw kernwaarden, vanuit jouw visie, vanuit jouw business. Communiceren vanuit de kern noem ik dat.

Want ook jij wilt heerlijk jezelf zijn en dat online laten zien. Mensen communiceren met mensen. Altijd. Ook online.

Daarom: Join The Eggciting Content Club. En je gaat een inspirerende 3 maanden tegemoet, waarin je met een kleine groep toffe ondernemers zoals jij zelf aan de slag gaat met je content. 

Wat komt aan bod?

💛 Live sessies over contentstrategie,
💛 Creatieve brainstorms over onderwerpen en contentvormen,
💛 Ins en outs over hoe je structuur krijgt in je berichten.
💛 Ook jij ontdekt alles over best scorende berichten en interactie.
💛 Content voor social media, van Instagram, Facebook tot LinkedIn.
💛 En ik ben fan van recycling…van content dus gebruik de technieken ook gerust in je nieuwsbrieven of op je website.

Én wat niet mag ontbreken: hoe je in gesprek komt met onbekenden. Want uiteindelijk draait het daar om, je netwerk uitbreiden en klanten aantrekken waar je blij van wordt.

Als je dat graag wilt en je wilt de vibe van inspirerende ondernemers die in gesprek gaan en vooral in de actiestand gaan: Join The Eggciting Content Club.

Daar ga je ontdekken hoe je jezelf het beste kunt profileren – zoals je bent. Vind je dat nu nog een dingetje? Ik help je. Zoals ik ook al tientallen anderen heb geholpen die drempel over te gaan. 

Hoe zorg je dat je schrijft zoals je praat? En hoe pak je dat nu aan met je content, zodat het ook wat oplevert? Welke strategie zet je in? Wat zijn goede berichten en moet je dan met je kop continue op camera? Of elke dag een bericht plaatsen? Of kan het anders?

Hoe vertel je jouw verhaal, zodat het bij mensen blijft hangen?

Al die vragen, blokkades, verlangens en creatieve uitspattingen komen aan bod. Op een Out of the box, Resultaatgerichte, Fun en Actie in de Taxi manier natuurlijk. 

Ik ga voor persoonlijk en sta altijd open voor freewheelen. Daarmee bedoel ik dat ik graag wil, dat jij de tools en inspiratie aangereikt krijgt waardoor je optimaal resultaat behaalt. Dus is er behoefte aan bepaalde info, dan ontvang je die. En ik sluit creatieve TikToks, gastoptredens van experts en out of the box hangouts zeker niet uit! Nu voor slechts €99,- per maand ben jij Club Member. En ik houd de groep klein, dus limited seats available.

We starten 16 september a.s.

3 maanden Club Member €297,-

Onze Club is een Facebookgroep waarin alles mag en kan. Leuk juist! Live video, een wekelijkse Eggciting check-in, Q& A sessies, maandelijkse 1 op 1 Zooms met mij over jouw business, branding en content en tussendoor veel info – les dus 😉 En vooral interactie met de Club Members die er net als jij voor gaan. Echte actie in de taxi types die enthousiast zijn en nog meer willen ontdekken om tot resultaten te komen.

En bijzonder Eggcited zijn om te starten!

Denk je nu, wacht even 3 maanden, dat valt toch in de zomervakantieperiode? Klopt, ik check met de Club members de vakanties,  we nemen een adempauze van minimaal 3 weken en gaan in september weer verder. No worries, ook als je gewoon in de zomer verder wilt, is er genoeg wat je kunt oppakken.

En nee, dit gaat je geen 8 uur per dag aan tijd kosten. Efficiënt werken is my middle name. En het moet wel FUN blijven hè.

Vragen? Let me know.